sábado, 15 de junio de 2013

Dissabte 15-06-2013 concentració en solidaritat amb la lluita dels joves i treballadors/es turcs contra el Govern d'Erdogan

Avui dissabte 15, a les 19h. Plaça de Sant Jaume, concentració en solidaritat amb la lluita dels joves i treballadors/es turcs contra el Govern d'Erdogan

* Quan els joves i treballadors/es turcs ja porten més d'una setmana resistint la repressió brutal de la policia i diversos intents de desallotjament de les places ocupades.
* Quan el món ha pogut observar com es vulnera el dret a manifestació i expressió, i apareixen els mètodes propis de règims dictatorials.
* Quan la lluita contra un govern neoliberal i autoritari s'ha estès per tot Turquia.

Des d'Istanbul i la plaça Taksim fan una crida a totes les organitzacions polítiques d'esquerra, als sindicats, als moviments socials i a tota la població treballadora i jove que expressi la seva solidaritat amb la justa lluita del poble turc i rebutgi la repressió i el govern d'Erdogan.

Prou repressió!!!

Defensa dels drets de llibertat d'expressió i amnifestación sense restriccions.
Investigació i càstig als responsables policials i polítics de la repressió que ha provocat almenys 3 morts i centenars de ferits.
Fora el Govern Erdogan."

No hay comentarios:

Publicar un comentario